2 hrnečky kešu ořechů
100 ml kokosové smetany
4 lžíce rybízu
1 lžička kokosového cukru
1 lžička psyllia
máta na ozdobení
Nejprve necháme namočit kešu ořechy na ideálně 3-6 hodin. Ořechy krásně změknou a půjdou snadno rozmixovat. Poměr pro namočení by měl být 2 hrnečky ořechů na 1 hrneček vody. Následně ořechy s vodou rozmixujeme a přidáme kokosovou smetanu.Připravíme rybízový přeliv. Očištěný rybíz vsypeme do kastrůlku a prohřejeme, poté přidáme kokosový cukr. Na zahuštění použijeme psyllium.Dezert podáváme ozdobený lístkem máty.
Autor: poslirecept | |
Datum vložení: 08.07.2024 17:28 |
Na portálu Toprecepty.cz najdete více než 61 000 receptů ze všech kategorií jídel, hodnocení a komentáře receptů, diskusní fórum, rady a tipy do kuchyně a spoustu dalšího.
Copyright © 2008 - 2024 www.topmoucniky.cz
Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.
kontakt: info@toprecepty.cz